logo
Ventilatietoestellen

Airstream biedt ventilatie op maat en om die reden hebben wij een aantal kwalitatieve ventilatietoestellen geselecteerd die een oplossing bieden volgens uw behoeften en die uw woning ventileren volgens de vereisten van de NBN D50-001 norm. Buiten de hieronder vermelde producten kunnen wij nog tal van andere merken leveren.

SYSTEEM C

De MVS woonhuisventilator is een compacte unit die eenvoudig te installeren en te onderhouden is. Deze lichtgewicht ventilator is energiezuinig. Hij wordt geleverd met een driestandenschakelaar, die toelaat om de luchtafvoer te regelen volgens de behoeften.

Systeem C Pagina

SYSTEEM D

 

Airstream kan u verschillende types woonhuisventilatoren van het type D met warmteterugwinning aanbieden. Door de warmteterugwinning wordt het energieverlies tijdens de winterperiode sterk beperkt en bovendien kunnen deze units uitgevoerd worden met een ingebouwde vochtsensor die de luchtafvoer gaat sturen, wat de unit nog energiezuiniger maakt. Deze units zijn of kunnen uitgevoerd worden met een bypass, die ervoor zorgt dat tijdens de zomerperiode de koele nachtlucht de woning helpt afkoelen. Optioneel kan de unit met een pollenfilter worden uitgerust.

Systeem D Pagina

Om de stille werking van uw systeem te bevorderen, werken wij altijd met geluidsdempers.

geluidsdemper

 
Page2Page - 2010 - W3C XHTML - CSS Validated