logo
Toebehoren

Ventilatiekanalen

ventilatiekanalen

Afhankelijk van de ideale oplossing voor de installatie van uw ventilatiesysteem, wordt er gewerkt met spiraalkokers of met instortkanalen.

 

Ventilatieventielen

ventilatieventielen

De ventilatieventielen van het systeem C (enkel afvoer) en van het systeem D (af- en toevoer) laten toe om de debieten per kamer nauwkeurig in te stellen. De vormgeving van deze ventielen beperkt het geluid van de luchtaan- en luchtafvoer maximaal.

Indien gewenst kunnen wij ook ventilatieventielen leveren met  een aanwezigheidssensor en/of een vochtigheidssensor (de vochtigheidssensor is reeds ingebouwd in meerdere types toestellen).
Op deze manier wordt de luchtafvoer verhoogd wanneer het nodig is, bijvoorbeeld in het geval van de aanwezigheid van een persoon in de kamer (toilet) of in het geval van een verhoogde vochtigheid (badkamer, wasplaats, keuken) door het verder openen van het ventiel.

Bolrooster - Dakkappen - Muurroosters

 

dakkap-rooster

 

Om uw installatie optimaal naar uw wens af te werken, bieden we u de keuze uit meerdere muurroosters of dakkappen. Buiten de hierboven afgebeelde voorbeelden, zijn er nog andere modellen beschikbaar.

 
Page2Page - 2010 - W3C XHTML - CSS Validated